Sunday, September 30, 2012

Οι ειδικοί συνεργάτες του Αρβανιτόπουλου

Δόθηκε στη δημοσιότητα η λίστα των ειδικών συνεργατών του Υπουργού Παιδείας Αρβανιτόπουλου:

"1. ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΟΥΝΟΥΣΟΥ του Κωνσταντίνου, συνταξιούχος του Ενιαίου Ταμείου Ασφάλισης Τραπεζοϋπαλλήλων (ΕΤΑΤ).
2. ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΠΑΠΑΤΣΩΡΗ του Βασιλείου ΠΕ κατηγορίας, δικηγόρος
3. ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΕΒΓΑ του Μηνά ΠΕ κατηγορίας
4. ΜΑΡΙΑ−ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΑΜΠΟΥΓΚΡΕΝ του Μωχάμεντ ΠΕ κατηγορίας,
5. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ του Κωνσταντίνου ΠΕ κατηγορίας, δικηγόρος, πτυχιούχος του τμήματος Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του ιδίου εκπαιδευτικού ιδρύματος στην κατεύθυνση Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης."


και αντίστοιχα για το διευθυντή του γραφείου του υπουργού:

"Τον Δημήτρη Μιχαλολιάκο Απόστρατο Ταξίαρχο της Πολεμικής Αεροπορίας, τοποθέτησε Διευθυντή του Γραφείου του ο υπουργός παιδείας Κ. αρβανιτόπουλος.
Ο κ. Μιχαλολιάκος που αποστρατεύτηκε από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ του 2011 διαθέτει πολύτιμη εμπειρία σε διεθνή και Νατοϊκά θέματα και έχει υπηρετήσει σε καίριες θέσεις εθνικής σημασίας , ενώ έχει αριστεύσει στη σχολή Πολέμου της Πολεμικής Αεροπορίας.
Είναι ξάδερφος του δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου."


Πολλοί ήταν αυτοί που έδειξαν δυσαρέσκεια για την επιλογή των προσώπων αυτών, και τα περισσότερα πυρά συγκέντρωσε ο "ξάδερφος του δημάρχου Πειραιά", με κύρια αιχμή της κριτικής το ότι όλοι αυτοί δε δείχνουν να έχουν και μεγάλη σχέση με την παιδεία. Όλοι αυτοί οι επικριτές θα αναθεωρούσαν ως προς το συγκεκριμένο σκέλος της κριτικής τους αν έβλεπαν και τους άλλους συνεργάτες του Αρβανιτόπουλου, των οποίων τα ονόματα δεν έχουν δει προς το παρόν τη δημοσιότητα, και οι οποίοι έχουν σχέση με την εκπαίδευση...