Friday, June 15, 2012

Σιβιτανίδειος: Το σκάνδαλο με τους αναπληρωτές συνεχίζεται

Για δεύτερη χρονιά η πρόσληψη αναπληρωτών στη Σιβιτανίδειο παρουσιάζει την ίδια μεθοδολογία. Στη Γ' φάση πρόσληψης αναπληρωτών οι μισοί από τους προσληφθέντες είναι άτομα που η Σιβιτανίδειος προσλάμβανε και πριν το τωρινό υποτίθεται διαφανές καθεστώς:

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΠΟΥΡΝΕΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕ17.05

ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛ ΠΕ17.03

ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΠΕ17.03

ΠΑΡΑΣΧΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ17.06

ΣΤΑΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕ17.02

ΠΟΥΡΝΑΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΕ18.11

ΓΙΑΚΟΥΒΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΕ18.18

Στην πρώτη θέση βλέπουμε τη γόνο της Σιβιτανιδείου και σταθερή τρόφιμο του ευαγούς ιδρύματος Λαμπροπούλου Ολυμπία, την οποία προσλαβε η Σιβιτανίδειος επί ΝΔ και συνεχίζει να την προσλαμβάνει και τώρα που το ΠΑΣΟΚ υποτίθεται πως έφερε την αξιοκρατία.


Στην Ε' φάση πρόσληψης αναπληρωτών, οι δύο στους τρεις είναι όχι μόνο άτομα που είχαν προσληφθεί και με το παλαιότερο καθεστώς προσλήψεων, αλλά συμπτωματικά είναι επίσης και γόνοι μονίμων της Σιβιτανιδείου:

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ20
ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΕ19

Θα σταθούμε στην περίπτωση της Σφακιανάκη Αντωνίας, γόνου διευθυντικού στελέχους της Σιβιτανιδείου με συμμετοχή στη διοίκηση του ιδρύματος τον καιρό της γαλάζιας διακυβέρνησης. Προκειμένου να μένουν όλες οι παρατάξεις ευχαριστημένες από τους διορισμούς, κάθε χρόνο προσλαμβάνεται ως αναπληρωτής και κάποιος γόνος από την πλευρά της υποτίθεται διασπαστικής γαλάζιας ΕΛΤΕΕΣΙ. Πέρυσι την αρχή έκανε η γόνος του Προέδρου της ΕΛΤΕΕΣΙ Ντινιεράκη Αγγελική.

Συνεχίζουμε με τη Ζ' φάση πρόσληψης αναπληρωτών:

ΦΩΤΙΑ ΘΕΩΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΕ17.04
ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΕ18.27 ΠΕ18.01
ΔΑΚΟΡΩΝΙΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΕ01.05
ΤΣΙΜΙΧΟΔΗΜΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΕ01.12

Το ίδιο ισχύει και για τους παρακάτω:

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕ08
ΛΟΥΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕ17
ΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΕ01
ΚΑΛΙΔΩΝΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕ01

Αυτή είναι η υποτιθέμενη αξιοκρατική πρόσληψη αναπληρωτών που ευαγγελίστηκαν η Διαμαντοπούλου και η Κάλερ, αφήνοντας την ίδια ώρα ανοικτό το παράθυρο του βολέματος διαφόρων γόνων, και μάλιστα φροντίζοντας ώστε να μένουν όλα τα εμπλεκόμενα μέρη ευχαριστημένα σε ένα κρεσέντο διαπλοκής.

Γιατί άραγε οι αναπληρωτές καλούνται χωριστά στη Σιβιτανίδειο και δεν καλούνται μαζί με τους υπόλοιπους αναπληρωτές; Για να εξακολουθούν κάποιοι διαπλεκόμενοι να διορίζουν με άνεση τα παιδιά τους και να σιτίζονται πλουσιοπάροχα ολόκληρες οικογένειες από τη Σιβιτανίδειο;

Γιατί άραγε το Υπουργείο Παιδείας άφησε τον έλεγχο της διαδικασίας στη Σιβιτανίδειο αντί αυτή να υπόκειται στην ίδια κεντρική διαδικασία όπως τα υπόλοιπα σχολεία;

Την ώρα που η ανεργία μαστίζει τη μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων, κάποιοι στη Σιβιτανίδειο εξακολουθούν ακόμα και σήμερα να προκαλούν βολεύοντας συγγενείς και κολλητούς, χωρίς καμιά ντροπή, περιχαρακωμένοι στη μάσα και το αλληλοβόλεμα!