Tuesday, June 12, 2012

Το καλσόν της Αννούλας

Η υπερφίαλη Διαμαντουέτα δε μπορούσε να μη συνοδεύσει το σύντομο πέρασμά της από το Υπουργείο Ανάπτυξης με βαρύγδουπες δηλώσεις:

"«Θα τσακίσουμε τη διαφθορά»...

«Ή θα τσακίσουμε τη διαφθορά ή η διαφθορά θα τσακίζει τη χώρα». Αυτό δήλωσε η υπουργός Ανάπτυξης Άννα Διαμαντοπούλου για εντοπισμό κρούσματος διαφθοράς στο Υπουργείο.
«Οι νέοι επιτελείς της Γενικής Διεύθυνσης Ιδιωτικών Επενδύσεων έχουν σαφή εντολή και σχέδιο: «Επιχείρηση Φως». Κάθε υποψία, κάθε καταγγελία, κάθε καθυστέρηση ελέγχεται και οδηγείται με κάθε τρόπο σε κάθαρση.
Τους συγχαίρω για τα άμεσα αποτελέσματα και το καθαρό μήνυμα: Η έντιμη διοίκηση δεν σταματά ποτέ, δείχνοντας μηδενική ανοχή στο έγκλημα καταλήστευσης του δημοσίου χρήματος» τόνισε η υπουργός."


Δε γνωρίζουμε αν από την υπέρμετρη προσπάθεια της Διαμαντουέτας για το τσάκισμα της διαφθοράς κινδύνευσε ο κορσές, όμως δε μπορούμε να μην αναρωτηθούμε γιατί η Διαμαντουέτα δεν τσάκισε τη διαφθορά και όσο ήταν στο Υπουργείο Παιδείας. Να υπενθυμίσουμε πως το σκάνδαλο του ΟΕΕΚ παρέμεινε ατιμώρητο, καθώς ο Πανάρετος που ζήτησε την κάθαρση του σκανδάλου απομακρύνθηκε βολικά, ενώ η υποτιθέμενη αλλαγή του καθεστώτος προσλήψεων στη Σιβιτανίδειο είχε ως αποτέλεσμα την πρόσληψη των ίδιων(!), και φυσικά δε μπορούμε να μην αναφέρουμε και την υπόθεση της πρόσληψης των ΠΑΣΠιτών ως συμβούλους νεανικής επιχειρηματικότητας(!), ή την απόσπαση στρατιών παρατρεχάμενων και συμβούλων στο γραφείο της, καθώς και την τοποθέτηση διαπλεκόμενων στελεχών του ΟΕΕΚ με εμπλοκή στο σκάνδαλο του ΟΕΕΚ ως διευθυντές σε δημόσια ΙΕΚ(!).

Πολύ σκληρή λοιπόν η παλιμπαιδίζουσα πολιτικός με τη διαφθορά!