Monday, June 11, 2012

Ο Μεϊμαράκης στην Καλλιθέα

Η είδηση είναι παλαιότερη αλλά διατηρεί τη σημασία της:

"Το... κοκκαλάκι της νυχτερίδας πρέπει να έχουν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης!
Δεν εξηγείται διαφορετικά ότι την ώρα που όλες οι πολιτικές και κομματικές εκδηλώσεις ανα την επικράτεια αναβάλλονται ή πραγματοποιούνται ύπο ισχυρή αστυνομική προστασία, λόγω επιθέσεων απο αγακτισμένους πολίτες, οι δύο βουλευτές της ΝΔ συμμετείχαν χωρίς να σημειωθεί κανένα παρατράγουδο στην εκδήλωση της τοπικής της ΝΔ στην Καλλιθέα.
Τα πρώην κυβερνητικά γαλάζια στελέχη, μάλιστα, έδειχαν ιδιαίτερα ικανοποιημένα για αυτή την εξέλιξη, ενώ την χαρά τους ενίσχυσε και το γεγονός ότι για να τους ακούσουν συγκεντρώθηκαν πολλοί φίλοι και ψηφοφόροι της ΝΔ..."


Πώς να μην αισθάνεται άνετα ο Μεϊμαράκης στην Καλλιθέα, όταν πλήθος γαλάζιων παιδιών διορίστηκε στη Σιβιτανίδειο και όχι μόνο; Ήδη έχουμε αναφερθεί σε τρία άτομα από τους υποψήφιους στις δημοτικές εκλογές της Καλλιθέας που βολεύτηκαν στη Σιβιτανίδειο ως ΤΕ και ΔΕ, δηλαδή με το προσόν του απολυτηρίου Λυκείου, ανάμεσά τους και την Αθηνά Μπαρμπάκου, η οποία για τις ανάγκες του διορισμού της βαφτίστηκε ως ΔΕ Ψυχολογίας(!). Επίσης άλλα άτομα εξασφάλισαν την πρόσληψή τους ως αναπληρωτές με προϋπηρεσία ενός έτους σε ιδιαίτερα πολυπληθείς πίνακες. Οι περισσότεροι από αυτούς λοξοκοίταξαν και στο κόμμα της Ντόρας, με την οποία είναι γνωστό πως ο Μεϊμαράκης έχει ιδιαίτερες σχέσεις, αλλά πάντοτε γυρίζουν κάτω από τις στοργικές φτερούγες του αγαπημένου τους Βαγγέλα.

Επόμενο είναι όλοι αυτοί να συρρέουν στις συγκεντρώσεις του ινδάλματός τους, γιατί χωρίς αυτόν δε θα μπορούσαν να βαφτιστούν "εκπαιδευτικοί" αλλά το πολύ πολύ να έκαναν θελήματα σε κάποιο περίπτερο της Καλλιθέας. Έτσι κτίστηκαν οι κομματικοί στρατοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα.