Monday, May 16, 2011

Πως οι μουσουλμάνοι διδάσκουν την πολυπολιτισμικότητα

Την ώρα που οι εδώ υποτίθεται πολέμιοι της θρησκείας αριστεροί αγωνίζονται για τα τζαμιά των μουσουλμάνων στα πλαίσια της πολυπολιτισμικότητας, οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι δε χάνουν καμία ευκαιρία προκειμένου να δείξουν πόσο σημαντική είναι η πολυπολιτισμικότητα γι'αυτούς.

Είδαμε λοιπόν τους Τούρκους να διακόπτουν την τελετή του αγιασμού των υδάτων με μεγάφωνα μέσα από τα οποία ακουγόταν η φωνή του μουεζίνη. Στην Ελλάδα βλέπουμε τους επαγγελματίες άθεους να ανησυχούν μήπως οι καμπάνες προσβάλουν τους μουσουλμάνους.

Αν κάποιοι νομίζουν ότι αυτά συμβαίνουν μόνο στην Τουρκία, η Αίγυπτος έρχεται να δείξει πως δεν και οι υπόλοιπες δήθεν προοδευτικές μουσουλμανικές χώρες δεν υστερούν:


"Την προσευχή 300 ατόμων για τα θύματα της βομβιστικής επίθεσης που έγινε λίγο μετά την Πρωτοχρονιά στην Αλεξάνδρεια, διέλυσε πριν από λίγο η αιγυπτιακή αστυνομία. Οπως μεταδίδουν τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, οι συγκεντρωμένοι, που κρατούσαν αναμένα κεριά θέλησαν να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στους Κόπτες, μετά το μακελειό που έγινε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Ωστόσο οι αρχές απαγόρευσαν στα τηλεοπτικά συνεργεία να καλύψουν την εκδήλωση και μάλιστα -σύμφωνα με αυτόπτεις μάρτυρες- κατάσχεσαν και κάμερες. Φειδωλοί ήταν επίσης και ως προς το φωτογραφικό υλικό, αφού οι φωτορεπόρτες είχαν "άδεια" να φωτογραφίσουν τους συγκεντρωθέντες μόνο για λίγα λεπτά.

Λίγα λεπτά μάλιστα μετά την συγκέντρωση, οι άνδρες της κρατικής ασφάλειας υποχρέωσαν τους περίπου 300 συγκεντρωθέντες να φύγουν από την περιοχή."


Τι θα έλεγαν άραγε οι Αιγύπτιοι αν η εδώ αστυνομία διέκοπτε τις υπαίθριες "προσευχές" τους στις αθηναικές πλατείες;

Ενώ όμως στην Ελλάδα κάποιοι ανησυχούν για τους μουσουλμάνους και διαμαρτύρονται για τα χριστιανικά θρησκευτικά σύμβολα στα σχολεία, δεν υπάρχει αντίστοιχο ενδιαφέρον για τα δικαιώματα των χριστιανών και την εισαγωγή του μωαμεθανισμού στα Ελληνικά σχολεία:

"Η είδηση που μεταφέρουμε, μπορεί να κάνει τον κάθε έναν να βγει από τα ρούχα του. Έτσι όπως ακριβώς συνέβη στον αγανακτισμένο γονέα, ο οποίος μας την μετέφερε. Στο 79ο νηπιαγωγείο της περιοχής των Σεπολίων, την ημέρα που οι μουσουλμάνοι κατέλαβαν τις πλατείες της Αττικής για να προσευχηθούν, οι δασκάλες αποφάσισαν να διδάξουν τους μικρούς μαθητές τι εστί μπαϊράμ.

Όχι, δεν κάνετε λάθος. Κάποιοι άνθρωποι επέλεξαν να μάθουν στα παιδιά ηλικίας τεσσάρων-πέντε ετών για το μπαϊράμ, δηλαδή τη μουσουλμανική γιορτή. Και αυτό γιατί ανάμεσα στα 30 συνολικά παιδάκια, τα τρία ήταν μουσουλμανόπαιδα. Έτσι, αντί για μάθημα, τα παιδάκια «μυήθηκαν» στη μουσουλμανική θρησκεία. Και σαν να μην έφτανε αυτό, κάποια στιγμή, εμφανίστηκαν στον παιδικό σταθμό οι γονείς των μουσουλμανόπαιδων, για να προσευχηθούν μαζί τους! Όπως είναι φυσικό, τα παιδάκια αντιμετώπισαν το όλο περιστατικό σαν παιχνίδι και με δεδομένη την παιδική περιέργεια, έπεσαν και αυτά στο έδαφος και άρχισαν να προσκυνούν τον Αλλάχ, χωρίς κανείς να κάνει τίποτε για να τα εμποδίσει.

Είναι σαφές ότι τέτοιου είδους γεγονότα είναι απαράδεκτα, ιδιαίτερα όταν οι γονείς δεν έχουν ενημερωθεί. Βέβαια, προκαλεί εντύπωση το πώς κάποιοι, οι οποίοι αγωνίζονται για να μην γίνονται… αγιασμοί στα σχολεία, δέχονται να πραγματοποιούνται δημόσιες μουσουλμανικές προσευχές. Αλλά αυτό είναι ένα άλλο ερώτημα. Όπως είναι περίεργο, το πώς μια κυβέρνηση που θέλει να καταργήσει τις εικόνες από τα δημόσια καταστήματα, αποδέχεται δημόσιες προσευχές στο κέντρο της Αθήνας. Είναι όμως η πρώτη φορά που έρχεται στην επιφάνεια ένα τέτοιο γεγονός στη χώρα μας και φυσικά, στο κλίμα των ημερών, είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό."


Βλέπουμε λοιπόν πως η δήθεν αφαίρεση των χριστιανικών συμβόλων για λόγους θρησκευτικής ουδετερότητας είναι προσχηματική, και γίνεται μόνο και μόνο για να διευκολυνθεί η μουσουλμανική προπαγάνδα και σταδιακή επιβολή του ισλαμικού ολοκληρωτισμού. Και είναι πραγματικά περίεργο πως οι ίδιοι που ενοχλούνται από την παρουσία χριστιανικών συμβόλων είναι που υπερασπίζονται την καθιέρωση διευκολύνσεων για την έκφραση του μουσουλμανικού φονταμενταλισμού.