Wednesday, May 11, 2011

Οι ακτινογραφίες των μονίμων εκπαιδευτικών

Φαίνεται πως για τη Διαμαντοπούλου και την Κάλερ δεν ήταν αρκετές οι ακτινογραφίες που βγάζουν οι εκπαιδευτικοί πριν διοριστούν, οπότε και με διάταγμά τους ζητούν να βγάζουν και οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί ακτινογραφίες ανά πενταετία, καθώς και να υπόκεινται σε τακτικούς εμβολιασμούς.

Αν αναρωτιέται κανείς γιατί πρέπει να επιβαρρύνεται η υγεία των εκπαιδευτικών με ακτινογραφίες και εμβόλια, το λόγο τον αποκαλύπτει το παρακάτω απόσπασμα από το esos.gr:

"Τον «κώδωνα του κινδύνου» προς εκπαιδευτικούς και γονείς κρούει το υπ. Παιδείας , με εγκύκλιό του προς τα σχολεία, σχετικά με την επανεμφάνιση μεγάλου αριθμού κρουσμάτων φυματίωσης (μετανάστες, μετακινούμενοι πληθυσμοί κ.α.) , συνδυαζόμενου συχνά και με τα κρούσματα του AIDS ."


Δηλαδή το Ελληνικό κράτος αδυνατεί να φυλάξει τα σύνορά του ή να υποβάλλει σε οποιονδήποτε έλεγχο τις ορδές των λαθρομεταναστών, με αποτέλεσμα την επανεμφάνιση νοσημάτων όπως η φυματίωση που κάποτε είχαν εξαληφθεί, και για να αντισταθμίσει την ανικανότητά του στρέφεται στον έλεγχο των πολιτών του.

Επιπλέον, η ΟΛΜΕ, που διέτασε την εγγραφή των αλλοδαπών μαθητών χωρίς τα δικαιολογητικά που είναι απαραίτητα για τους ιθαγενείς, δε φαίνεται να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα που τώρα αντί να ελέγχονται οι μετανάστες ελέγχονται οι εκπαιδευτικοί τους οποίους υποτίθεται πως εκπροσωπεί.

Φτάσαμε δηλαδή στον άκρατο παραλογισμό, αντί να ελέγχεται ο πιθανός φορέας της φυματίωσης ή οποιασδήποτε άλλης μολυσματικής ασθένειας, να ελέγχεται ο μόνιμος εκπαιδευτικός ο οποίος είναι υποχρεωμένος από κράτος και συνδικαλιστές να εγγράφει στο σχολείο αλλοδαπούς μαθητές στους οποίους δεν έχει γίνει ο παραμικρός έλεγχος.

Μία τέτοια πολιτική είναι αυτό που θα περίμενε κανείς τόσο από τη Λαίδη Μπίλντερμπεργκ όσο και από τους άθλιους ΟΛΜΕδες.