Sunday, March 13, 2011

Δημοτικές εκλογές 2010: Καλλιθέα

Οι δημοτικές εκλογές εξακολουθούν (και θα εξακολουθήσουν) να έχουν έντονο εκπαιδευτικό ενδιαφέρον. Αυτή τη φορά θα μας απασχολήσει η Καλλιθέα:

"Ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ζήσιμος Κωνσταντόπουλος γεννήθηκε στη Φωκίδα, το 1945. Σπούδασε στην Παιδαγωγική Ακαδημία της Λαμίας, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Παιδαγωγική Ακαδημία του Έσλινγκεν (Γερμανία) και μετεκπαιδεύτηκε στο Μαράσλειο Διδασκαλείο.
Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας ως δασκάλου, ο κ. Κωνσταντόπουλος ανέπτυξε εντατική συνδικαλιστική δραστηριότητα ως Πρόεδρος Συλλόγων Δασκάλων, ενώ μεταξύ των ετών 1990 και 2000 διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Αντιπρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Έχει επίσης διατελέσει επί τριετία μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Ο κ. Κωνσταντόπουλος είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1975 και έχει διατελέσει γραμματέας της τοπικής οργάνωσης Καλλιθέας του κόμματος.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Συνεργασία για την Καλλιθέα», υπό τον Δήμαρχο κ. Κώστα Ασκούνη, κατά τις δημοτικές εκλογές του 1998, του 2002 και του 2010 και είναι Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Βορειοδυτικής Δωρίδας.
Ομιλεί γερμανικά."


Σίγουρα θα επανέλθουμε στο θέμα στο μέλλον