Sunday, February 13, 2011

Οι ισλαμιστές διδάσκουν την πολυπολιτισμικότητα

Ενώ η Άννα Διαμαντουέτα περιχαρής συνεχίζει το έργο των προκατόχων της για την εισπίδηση μωαμεθανικών μειονοτήτων στην Ελλάδα, είτε μέσω της ανέγερσης τζαμιών είτε μέσω της απάλειψης της χριστιανικής θρησκείας από τα σχολεία με ταυτόχρονη εισαγωγή ισλαμικών επιρροών, και ενώ οι επαγγελματίες των ΜΚΟ, οι αριστεριστές και οι δουλοπρεπείς κυβερνώντες επιζητούν την με κάθε μέσο διευκόλυνση της ισλαμοποίησης της χώρας, οι μουσουλμανικές χώρες δίνουν μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες μέσω των πρακτικών τους στο εσωτερικό τους.

Θα ξεκινήσουμε με την είδηση για την φυλάκιση και μετέπειτα κακοποίηση Αιγύπτιου blogger με την κατηγορία της προσβολής του ισλάμ:

"Ενας Αιγύπτιος μπλόγκερ αφέθηκε ελεύθερος αφού εξέτισε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών με την κατηγορία της προσβολής του Ισλάμ και του προέδρου της χώρας, δήλωσε μία οργάνωση υπεράσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Το Αραβικό Δίκτυο για Πληροφορίες για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (ANHRI) ανακοίνωσε ότι η κατάσταση της υγείας του μπλόγκερ Αμπντέλ Καρίμ Ναμπίλ, 26 ετών, που είναι γνωστός ως Καρίμ Άμερ, είναι κακή και ότι οι αστυνομικοί τον χτύπησαν προτού τον αφήσουν ελεύθερο χθες. Το υπουργείο Εσωτερικών της Αιγύπτου δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο προς το παρόν για το θέμα. Ο Άμερ, φοιτητής στο πανεπιστήμιο αλ Άζχαρ, είχε συλληφθεί το 2006 με την κατηγορία ότι προσέβαλε το Ισλάμ και τον αιγύπτιο πρόεδρο Χόσνι Μουμπάρακ στο μπλογκ του. Καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης και αποβλήθηκε από το πανεπιστήμιο. «Ο Καρίμ αφέθηκε ελεύθερος την Τρίτη το πρωί και η κατάσταση της υγείας του δεν είναι καλή, όμως είναι πλέον ασφαλής», δήλωσε ο Γκαμάλ Έιντ, επικεφαλής του ANHRI, που εκπροσώπησε τον Άμερ στο δικαστήριο, στο Ρόιτερ. «Κρατήθηκε για 11 ημέρες πέραν της ποινής του και χτυπήθηκε από τους αστυνομικούς», πρόσθεσε ο Έιντ. Ο Αμερ, που είναι ο πρώτος μπλόγκερ που δικάστηκε στην Αίγυπτο για το περιεχόμενο των αναρτήσεών του, αφέθηκε αρχικά ελεύθερος στις 5 Νοεμβρίου. Αμέσως όμως συνελήφθη ξανά και κρατήθηκε από την κρατική ασφάλεια για 11 ημέρες χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες και χτυπήθηκε, επεσήμανε ο ANHRI."


Ας σημειωθεί το γεγονός ότι όχι μόνο φυλακίστηκε, αλλά επιπλέον αποβλήθηκε από το πανεπιστήμιο. Την ίδια στιγμή, στην Ελλάδα το πανεπιστήμιο αποτελεί άσυλο όχι μόνο για το Indymedia, αλλά και για κάθε κακοποιό στοιχείο.

Ενώ στην Ελλάδα οι άθεοι αριστεριστές αγωνιούν για τα θρησκευτικά καθήκοντα των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στα σχολεία, στο Πακιστάν τέτοια ζητήματα έχουν λυθεί προ πολλού:

"Στη Μαντι Μπαχαβαλντιν του Πακιστάν στις 2 Ιουνίου του 2007 ο 16χρονος χριστιανός Ιμράν Μασίχ κακοποιήθηκε και βιάστηκε ομαδικά από μουσουλμάνους επειδή αρνήθηκε να αλλάξει την πίστη του όταν τον απήγαγαν."


Αξίζει να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο, το οποίο καταδεικνύει το πως οι Πακιστανοί λαθρομετανάστες, που εδώ διαδηλώνουν ελεύθερα για το μωάμεθ, αντιμετωπίζουν το θέμα της ανεξιθρησκείας στη χώρα τους.

Η τρίτη είδηση αφορά την προθυμία με την οποία οι ισλαμικές χώρες επιτρέπουν την ανέγερση ναών άλλων θρησκειών:

"Ένας διαδηλωτης σκοτώθηκε και αρκετοί άλλοι τραυματίστηκαν, καθώς εκατοντάδες ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΟΠΤΕΣ διαδηλωτές αντιπαρατάχθηκαν με την Αιγυπτιακή Αστυνομία μετά την απόρριψη αιτήσεως τους για την ανέγερση εκκλησίας.

Το Al Jazeera μεταδίδει ότι:
O Χριστιανός διαδηλωτής σκοτώθηκε απο πυρά των Δυνάμεων Ασφαλείας. Τα επεισόδια ξεκίνησαν έξω από ένα Δημοτικό κτήριο στο προάστιο του Καϊρου ΓΚΙΖΑ, όταν οι αρχές σταμάτησαν τις εργασίες ανέγερσης Εκκλησίας, επικαλούμενες ότι η Χριστιανική κοινότητα παραβίασε την πολεοδομική άδεια."


Την ίδια στιγμή, το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας έχει αναλάβει εργολαβικά σε συνεργασία με το Πολεμικό Ναυτικό την ανέγερση τζαμιού που θα αποτελέσει τον πρώτο πυρήνα επιβολής του ισλάμ στην Ελλάδα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν ανθρωπιστικά οι θρησκευτικές ανάγκες των μωαμεθανών.

Ας ελπίσουμε η Δραγώνα και οι υπόλοιπες γηρασμένες χάριτες του Υπουργείου Παιδείας να ευτυχήσουν κάποτε να δοκιμάσουν τη μπούργκα, που αν μη τι άλλο θα τους πηγαίνει πολύ.