Sunday, November 28, 2010

Προσλήψεις στο Κτηματολόγιο

Φαίνεται πως τα σκάνδαλα με τις προσλήψεις στο Κτηματολόγιο είναι αναρίθμητα, και μάλιστα για άλλη μία φορά αφορούν τον πανεπιστημιακό χώρο:

"ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

Η διοίκηση της κρατικής εταιρείας Κτηματολόγιο A.E. μας πουλάει παραμύθι ότι εφαρμόζει τον νόμο και γι'αυτό μας έδιωξε. Την ίδια όμως στιγμή,δεν εφαρμόζει τον νόμο σε σοβαρότερες και ξεκάθαρες παρανομίες. Εάν δεν γνωρίζει τις παρανομίες αυτές,καιρός να τις μάθει αμέσως τώρα. Ακολουθούν οι ξεκάθαρες παρανομίες και τεκμηριωμένα σκάνδαλα και απαιτούμε να εφαρμοσθεί ο νόμος (όπως εφαρμόσθηκε σε εμάς). Στην κρατική εταιρεία Κτηματολόγιο A.E., ορισμένοι (σε συνεργασία με την τότε διοίκηση) πλαστογράφησαν την ημερομηνία πρόσληψή τους και ενώ στην πραγματικότητα προσελήφθησαν μετά την προκήρυξη των εθνικών εκλογών 2009, φαίνεται στα χαρτιά ότι προσελήφθησαν πριν την προκήρυξη των εκλογών 2009 και μάλιστα έλαβαν αμοιβή για προγενέστερο χρονικό διάστημα για το οποίο δεν εργάστηκαν ποτέ. Ανάμεσά τους, ορισμένοι τοπογράφοι,δικηγόροι και άλλοι. Πλαστογραφία σε όλο της το μεγαλείο. Υπάρχουν συγκεκριμένες καταγγελίες στο Μέγαρο Μαξίμου,στο υπουργείο περιβάλλοντος και στον επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης για την ανωτέρω πλαστογραφία.Υπάρχουν επώνυμες μαρτυρίες ότι κάποιοι από αυτούς προσελήφθησαν ακόμα και 4 ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές και σε κάθε περίπτωση μετά την προκήρυξη των εκλογών του 2009,όπου το υπουργείο εσωτερικών απαγορεύει οποιαδήποτε μεταβολή στον ευρύτερο δημόσιο τομέα(οποιαδήποτε μεταβολή που γίνεται μετά την προκήρυξη των εκλογών,είναι άκυρη).Η διοίκηση έχει ενημερωθεί για την πλαστογραφία. Το πόρισμα του Αρεοπαγίτη Λέανδρου Ρακιντζή φωτογραφίζει την πλαστογραφία σε κάποιες ημερομηνίες πρόσληψης και ζητά να ακυρωθούν οι ανωτέρω συμβάσεις,με βάση το εργατικό δίκαιο. Υπάρχουν διευθυντές και στελέχη διπλοθεσίτες(που λαμβάνουν αμοιβή από δύο κρατικές θέσεις,σε περίοδο οικονομικής κρίσης).Διευθυντές που διώκονται για πλαστογραφία και απευθείας αναθέσεις και διευθυντές κτηματολογίου που προσέλαβαν χωρίς προσόντα φοιτήτριές τους,στο κτηματολόγιο(άραγε με ποιο αντάλλαγμα;;). Απαιτούμε ως Έλληνες πολίτες,να εφαρμοσθεί ο νόμος για τις ξεκάθαρες αυτές παρανομίες-σκάνδαλα,που καταγγέλλουμε δημόσια."


Επαναλαμβάνουμε τη φράση που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής για όσους παρακολουθούν τα εκπαιδευτικά ζητήματα:

"...διευθυντές κτηματολογίου που προσέλαβαν χωρίς προσόντα φοιτήτριές τους,στο κτηματολόγιο(άραγε με ποιο αντάλλαγμα;;)."


Με δεδομένο το γεγονός ότι το Κτηματολόγιο ουσιαστικά κυβερνάται από τον σύζυγο της Υπουργού Παιδείας, το θέμα αποκτά μία επιπλέον διάσταση...