Friday, November 12, 2010

Δημοτικές εκλογές: Ελένη Χατζηδημητρίου

Όπως και πολλά άλλα τέκνα του κομματικού σωλήνα, η Ελένη Χατζηδημητρίου αποφάσισε να εκτεθεί για το καλό του κόμματος.

Η λάτρις του ψηφιακού ρετούς μας πληροφορεί ότι απεφοίτησε το 2009 από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, διορίστηκε το 2009 στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, και επέλεξε το βολικό Πανεπιστήμιο Αιγαίου για να συνεχίσει τις σπουδές της.

Αλλά αυτά δεν είναι παρά μόνο η αρχή:

"Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων ανέπτυξα έντονη συνδικαλιστική και κοινωνική δράση. Υπήρξα Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών «Έλλη Αλεξίου» του Παιδαγωγικού Τμήματος Αθήνας (2008-2009), Ειδική Γραμματέας του ίδιου Συλλόγου (2007-2008), εκπρόσωπος των φοιτητών στην Γενική Συνέλευση Καθηγητών και στο Διοικητικό Συμβούλιο των Καθηγητών. Εκπρόσωπος του Συλλόγου Φοιτητών του Παιδαγωγικού Τμήματος στη Σύγκλητο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2006 υπήρξα μέλος του Γραφείου Σχολής της Π.Α.Σ.Π. Παιδαγωγικού. Μετά το πέρας των σπουδών μου, συνέχισα τη συνδικαλιστική δράση στο χώρο εργασίας μου, ως αναπληρώτρια δασκάλα, με την εκλογή μου στο Σύλλογο Δασκάλων-Νηπιαγωγών Αργυρούπολης-Αλίμου-Ελληνικού «ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ».
Παράλληλα, συμμετέχω ενεργά στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αγίου Δημητρίου, όντας από το Μάιο του 2008 εκλεγμένη Αναπληρώτρια Γραμματέας της 1ης Τοπικής Οργάνωσης του Κόμματος. Είμαι επίσης μέλος στον Τομέα Ισότητας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Είμαι μέλος της συντακτικής ομάδας του περιοδικού «Νέος Αγωνιστής» και μέλος της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «ΥΛΗΩΡΟΣ» για το Αστικό και Περιαστικό Περιβάλλον."


Φυσικά η φιλόδοξη νεανίδα δεν παραλείπει να μας γνωστοποιήσει και την ύπαρξη facebook group για τους υποστηρικτές της.

Να λοιπόν σε τι εξυπηρετεί η παρουσία των κομμάτων στα πανεπιστήμια και στα σχολεία: στο να βγαίνουν διάφορα στελέχη με την προοπτική να συνεχίσουν το εργο του κομματικού κατεστημένου. Η μικρή Ελένη δεν έχει να επιδείξει κάποιες ιδιαίτερες ικανότητες ή προοπτικές. Έχει όμως μία πλούσια δραστηριότητα στην υπηρεσία του κόμματος, που δημιουργεί την εύλογη απορία αν προλάβαινε να ανοίξει και κανένα βιβλίο.