Wednesday, August 25, 2010

Με αυτούς θα αλλάξεις την κοινωνία Αντωνάκη;

Με βαρύγδουπους πολιτικάντικους βερμπαλισμούς, ο ανεπάγγελτος Σαμαράς εξήγγειλε πως θα αλλάξει την κοινωνία. Κάτω από τις επευφημίες κάποιων που αλαλάζοντας περιμένουν να αρπάξουν την κουτάλα, ανέλυσε τις ηθικές επιταγές του:

"Ζητώ από σας, στην πορεία αυτή της παράταξης, να γίνετε το παράδειγμα ήθους και σύγχρονης συμπεριφοράς για τους συμπολίτες μας. Από τον «Τειρεσία» της συνείδησης του Έλληνα πολίτη θα βγει όποιο κόμμα κλείσει τους λογαριασμούς με το παρελθόν, πάρει απόσταση από το ζοφερό παρόν και εμπνεύσει τη στρατηγική της ελπίδας"


Και για να αποδείξει πόσο πιστεύει αυτά που λέει, ξεκίνησε προωθώντας στη θέση του γραμματέα του κόμματος το μαυρογιαλούρο της Αρκαδίας και παλαιοτραμπούκο της ΟΝΝΕΔ Λυκουρέντζο.

Για να ολοκληρωθεί η στροφή του κόμματος στην ποιότητα, η νέα Πολιτική Επιτροπή περιλαμβάνει το Νταλταγιάννη και τον Πέτραινα.

Με αυτά τα μπουμπούκια που έχουν μολύνει για χρόνια το χώρο της εκπαίδευσης ο Αντωνάκης θα αλλάξει την κοινωνία και θα φέρει το καινούριο. Και φυσικά στο μέλλον θα αναφερθούμε με λεπτομέρειες σε αυτά τα ονόματα.