Friday, November 5, 2010

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ποινικοποίηση των μαθητικών αγώνων

Κάθε φορά που συλλαμβάνονται καταληψίες, βομβιστές και καταστροφείς σε πορείες που διοργανώνονται υπό την αιγίδα του ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθούν αμέτρητες ανακοινώσεις που καταγγέλουν "την ποινικοποίηση των μαθητικών αγώνων". Φαίνεται όμως πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει άλλη άποψη όταν προσπαθεί να φιμώσει τις αντιδράσεις στις νεοταξικές μεθοδεύσεις του.

Βλέπουμε λοιπόν το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μουλόπουλο και τον ροζ πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου των Αμπελοκήπων να καταδίδουν μαθητές του λυκείου προκειμένου να συλληφθούν από την αστυνομία:


Πρόεδρος Συλλόγου γονέων κατέδιδε μαθητές!
26.1.10

Η ιστορία των γεγονότων του περασμένου Σαββάτου οδεύει προς το τέλος και είναι καιρός να κάτσουμε και με νηφαλιότητα να δούμε κάποια πράγματα. Είναι βέβαια δύσκολο να παραμείνει κανείς ψύχραιμος, αν κάτσει να καταμετρήσει τα απίστευτα που ακολούθησαν την προσαγωγή των νεαρών πατριωτών.
Από την πρώτη στιγμή που οι 44 οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ άρχισαν να συμβαίνουν διάφορα τραγελαφικά που μπορεί να κάνουν τον οποιονδήποτε να χάσει την ψυχραιμία του. Όπως την χάσαμε και εμείς όταν ενημερωθήκαμε από γονείς συλληφθέντων μαθητών ότι την ώρα που οι 44 πιτσιρικάδες βρίσκονταν για αναγνώριση στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μουλόπουλος μπαινόβγαινε στους χώρους του μεγάρου σαν στο σπίτι του, πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου των Αμπελοκήπων δρομολογούσε την καταδίκη μαθητών που φοιτούν στο συγκεκριμένο σχολείο.
Μπροστά στην είσοδο της ΓΑΔΑ ο κύριος αυτός, υπό τη παρουσία του Μουλόπουλου και των προθύμων «περαστικών» αυτοπτών μαρτύρων - όχι η Μαρίνα Βήχου δεν ήταν εκεί - επεδείκνυε φωτογραφίες συγκεκριμένων ανηλίκων με τα ονόματά τους, ώστε αυτοί να ταυτοποιηθούν και να μηνυθούν. Το όνομα αυτού του «κυρίου» είναι στην διάθεσή μας αλλά δεν θα το δημοσιοποιήσουμε, γιατί θα κατατεθούν μηνύσεις εις βάρος του από τους γονείς των μαθητών.
Αυτό είναι το ήθος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και των υποστηρικτών του. Νεοταξίτες δοσίλογοι, που σπεύδουν με κάθε ευκαιρία να καταδώσουν και να κατηγορήσουν από την ίδια την Πατρίδα τους μέχρι ανήλικα σχολιαρόπαιδα. Και να σκεφτεί κανείς ότι όλοι αυτοί σε κάθε ευκαιρία αποκαλούν τους Πατριώτες ρουφιάνους και συγχρόνως παρουσιάζονται ως αυτόκλητοι υπερασπιστές της ανηλικότητος, του εφηβικού αυθορμητισμού και των νεανικών οραμάτων.
Δυστυχώς, η ιστορία επαναλαμβάνεται και θα επαναλαμβάνεται. Γιατί κάθε τόσο αποδεικνύεται ότι από τον Κον Μπεντίτ μέχρι τους διάφορους «αστέρες» της εγχώριας αριστεράς είναι όλοι τους φυσικοί και πνευματικοί βιαστές της νεολαίας από τους παιδικούς σταθμούς μέχρι τα πανεπιστημιακά αμφιθέατρα...
Όλα αυτά και πολλά άλλα που θα αναλύσουμε τις επόμενες ημέρες καταδεικνύουν και την εγκυρότητα των διαδικασιών που ακολουθήθηκαν απέναντι σε αυτά τα παιδιά που παρέλασαν μπροστά από τον ανακριτή με το κεφάλι ψηλά, χωρίς να κρυφτούν, χωρίς να δακρύσουν, χωρίς να δείξουν το φόβο τους...


Οι άθλιοι που έσπευσαν να υλοποιήσουν το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι ίδιοι που τρέχουν να απαιτήσουν την αποφυλάκιση των διαφόρων "αυθόρμητων διαδηλωτών" με τις μολότωφ που ο ΣΥΡΙΖΑ προστατεύει. Σταχυολογούμε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία από αυτήν την πλήρη λίστα:


Καραβάς Αντώνιος του Ιωάννη: Γεννήθηκε μια βροχερή μέρα στο Γαλάτσι το 1966. Είναι ιδρυτικό μέλος της Διεθνιστικής Εργατικής Αριστεράς (αυτοί που κατέβαζαν τους μουσουλμάνους να τα σπάσουν το καλοκαίρι) και λέει πως είναι παθολόγος στον Ερυθρό..Μην πάτε να τον ψάξετε. Δεν δουλεύει ποτέ αφού είναι συνδικαλιστής. Σύμπτωση! Είναι μέλος της εργατικής επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και πολιτευτής του στη Β΄ Αθηνών.

Γιαμπουράνης Χρήστος: Γενικός Γραμματέας του ΣΕΤΤΕΑ (Σωματείου Εργαζομένων στις Ταχυμεταφορικές-Ταχυδρομικές Επιχειρήσεις Νομού Αττικής). Εντάχθηκε στην Αριστερά την περίοδο των Μαθητικών κινητοποιήσεων το 1990-1991. Οργανώθηκε στην Επαναστατική Αριστερά το 1992. Μέλος της ΔΕΑ κι αυτός (Διεθνιστική Εργατική Αριστερά). Είναι γνωστό όνομα καθώς ο Αλαβάνος τον επέλεξε ως υποψήφιο στις Ευρωεκλογές που πέρασαν για το ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Πέτρος Τζομάκας: Είναι περιπλανώμενος από κατάληψη σε κατάληψη και μέλος της Νεολαίας Ενάντια στο Ρατσισμό στην Ευρώπη (Y.R.E.). Mέλος κι αυτός μιας εκ των συνιστωσών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Θάνος Λυκουργιάς: Μέλος της Κίνησης Απελάστε το Ρατσισμό, στους Αμπελοκήπους. Είναι γνωστός αριστούχος φοιτητής της ΑΣΟΕΕ, ενώ έχει κρυφό ταλέντο στη Χημεία και την ρίψη μολότοφ. Είναι κι αυτός μέλος της συνιστώσας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΔΕΑ.

Στέφανος Χαρατσόγλου: Μέλος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στους Αμπελοκήπους. Παράλληλα είναι και στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 16ου Λυκείου, των ανήλικων συλληφθέντων. Ένιωσε θιγμένος που χάλασε το προοδευτικό προφίλ του σχολείου του (ακούστε τον εδώ). Πονηροί οι ανήλικοι σύμφωνα με δήλωσή του, ενώ έχει σχέδιο για την καταστολή των επικίνδυνων απόψεων μέσα στο σχολείο...Ο κύριος αυτός με τα καλά παιδιά του πρωτοστατούσε υπέρ των καταλήψεων του σχολείου!


Καλό είναι αυτά τα ονόματα να τα θυμόμαστε, καθώς ανήκουν σε επαγγελματίες προβοκάτορες που έχουν ως κύρια εργασία τη δημιουργία επεισοδίων και τη λατρεία των λαθρομεταναστών.